Hoe zou het zijn als jouw dag ontspannen en zonder gedoe verloopt? Dag na dag na dag, totdat het zelfs gewoon is geworden.

  • meer grip
  • meer blijdschap
  • meer rust
  • meer tevredenheid
  • meer aan jezelf toekomen
  • krachtiger
  • ontspannen

Na deze training fiks jij het allemaal, dat weet ik zeker! In 30 dagen laat ik je zien hoe en neem ik je mee in wat voor mij echt lifeshifting is geweest om mijzelf op de rails te krijgen en te houden, in mijn gezin met 3 actievelingen; gevoelig, net een tikkie anders, net even wat meer aandacht nodig, je kent het vast. Uitputtend, soms gekmakend, verdrietig af en toe, kortom tijd om er wat aan te doen..

Stap voor stap. In een behapbaar tempo, maar die stress gaat eraf!. Beloofd.

Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek met pen, een koptelefoon om mijn audio’s te luisteren en filmpjes te bekijken, je eigen commitment om 2 keer per week 15 minuten tijd te maken. En ga jij VOLOP, dan pak je 5x per week een kwartiertje met de gratis bonussen die OOK in dit trainingspakket zitten.

Heel betaalbaar! 

“gaat dat kosten dan??” yep. Hier ontmoet jij ook mijn onzekere kant, want hey! iedereen die echt wil en er voor gaat, moet moet mee kunnen doen, maar poeh! poeh! ik wil mijn uren er ook echt uit hebben en nah ja 25 jaar ervaring, studies enz hoeft dan weer niet ( kijk mooi mens, ik heb ook nog mijn issues, want is dit eigenlijk wel zo??, wat vind jij?) 

maar ik wil jou ook voorleven dat je jezelf niet te laag moet inschatten zelf….. deze training heeft zo veel waardevol materiaal dat je er echt wel voor heel je leven wat aan hebt. Das toch niet in geld uit te drukken? ( kijk… voor een ander is altijd makkelijker voorleven dan voor mijzelf)

Dusssss het bedrag voor 30 dagen materiaal, inspiratie, een betrokken coachingstraject en de belofte dat je absoluut een shifting gaat merken

€ 299.

WAAAAAAAAATTT???

nee, precies, ik ben nog niet zo ver dat ik dit durf, al voel ik aan alles dat het het meer dan waard is en ook waardeverhogend werkt voor jou als ik dit zo doe, maar linksom of rechtsom moeten de pegeltjes wel betaald worden, dussss

het bedrag voor deze herfsteditie wordt

€ 55 euro, inclusief BTW.

Of 2x € 28 als je in twee termijnen wilt betalen.

Dat is iets meer dan de helft van 1 consult. Bijna hilarisch, want jij gaat dat wat we anders in 6 consulten, 8 maanden, zouden doen 1 op 1, nu in deze training allemaal ervaren en er in de eerste week al de vruchten van plukken.  Je beter voelen dus. Meer aan het roer. In charge. Relaxt. Gaaf. Gaaf. Gaaf.

Meld je hier aan