Mijn stoere juf Fenke koos feathers #diffuser , het uiltje in haar klas. “mam, welke olie zal ik nemen?” Ik koos #younglivingjoy voor ontspannen blijdschap in je groep #whiteangelica voor alle gevoeligerds #geneyus voor rust en concentratie #calm omdat deze precies doet wat het zegt #lemonessentialoil simpelweg omdat herkenbare olie voor vrolijkheid en wakkerheid zorgt en #kidscents refresh voor frisse neuzen en lijfjes na een lange warme zomer.

Essentiele olie is in jouw dagelijkse ritme thuis in je gezin, maar zeker ook in de klas in waardevolle bijdrage aan harmonie.

Hoe zoiets werkt? In het kort is wetenschappelijk bewezen dat essentiele olie, de geurmoleculen bijdragen aan een blij en ontspannen humeur, meer focus, en tal van andere hoofd-hart zaken die we allemaal graag willen. Het beste is om het gewoon eens te ervaren. Probeer het!

Je mag van mij een diffuser lenen, of eens langskomen om al die zalige geurtjes zelf te ruiken, maar beter nog neem je van mij aan wat ik beloof en volg jij de ontelbare hoeveelheid mama’s, juffen, therapeuten, artsen, winkeleigenaren, sporters en vele andere mensen die je voorgingen.

Wat zou jij nog dit jaar het allerliefst in beweging willen zien, anders willen, willen dat het veranderd?? neem dat in gedachten. En stel je nou eens voor dat je het alleen maar wilt, maar niks doet…. waar sta jij dan volgend jaar na de zomer…hoe gaat het?

Precies!! hetzelfde of erger…

Maarrrrrr stel je nou eens voor dat je stappen gaat zetten. Je zet iets in gang, je ondersteunt een proces, je neemt een besluit. Vanaf nu doe ik het anders! Whooohooooo!!! exact! en dan kom je ergens. Vandaag.

het is aan jou.

Ik kijk er naar uit je te spreken!