Waar kan ik deze olie kopen?

Alle olieën koop je online via de website van young living met je eigen inlognaam en wachtwoord. Je krijgt dan net als ik 23% korting op de verkoopprijs! Leuk toch?

1. Meld je hier aan; kies ‘word brandpartner’ en gebruik mijn nummer

#3913739

2. Log in met je eigen naam en wachtwoord

3. Kies de olietjes die je wilt bij ‘snelle bestelling’, betaal met ideal of pay pal en klaar!

4. Wil jij net als zegels of aimiles, punten sparen om gratis olie mee te kopen? Kies dan ‘essential rewards, of contact mij op 0624250097.

TIP: nieuw bij Young Living? contact mij over de voordeel starter-pakketten, een persoonlijk welkomstkado van mij en bespaar meteen bij je eerste of enige bestelling. 

Onze uitmuntende KidScents®-collectie is samengesteld met jouw kinderen in gedachten. Zo krijgen de jongste olieliefhebbers de kans om van etherische oliën te genieten die ingrediënten met natuurlijke oorsprong bevatten voor hun gevoelige huid en systemen. Young Living weet hoe hectisch het leven van ouders kan zijn. We zijn blij dat ons eenvoudige assortiment, te midden van vele beschikbare opties, het voor ouders eenvoudiger maakt om producten te kiezen die ze makkelijk kunnen gebruiken. Het kan moeilijk zijn om je kind te helpen met het vinden van een balans tussen een goede slaaproutine, frisse lucht en avonturen buitenshuis, maar met KidScents® beschik je over oliën voor ieder moment van de dag.

De producten in de KidScents®-collectie zijn samengesteld om kinderen een breed scala aan etherische oliën en producten verrijkt met etherische oliën aan te bieden, terwijl ouders gerust kunnen zijn over de ingrediënten waarmee hun kinderen kennismaken. De KidScents®-collectie bestaat uit etherische oliën, persoonlijke verzorgingsproducten, mondverzorgingsproducten en zelfs voedingssupplementen. Als je de kinderen wilt voorzien van producten met een natuurlijke oorsprong die geen agressieve chemicaliën en ingrediënten zoals synthetische kleur- en geurstoffen bevatten, is KidScents® dé collectie voor jou en je gezin!