Het geluk en de gezondheid van je kind is ALLES! Omgekeerd is dat ook zo. Kinderen helpen ons bij onze ontwikkeling, levensgeluk en gezondheid. Dat is voor hen van groot belang en goed voor ouders én kinderen!

Als homeopaat, gespecialiseerd in het helpen van kinderen, ouders en gezinnen, geniet ik iedere dag van mijn werk. Ik ben een stem voor dat wat -nog- geen woorden heeft en help rust en liefde weer stromen in jouw gezin. Dat wat jouw baby of peuter uitvouwt maar niet kan zeggen helder maken. Inzicht in en oplossingen rondom fysieke klachten in dit verband. Alle reguliere labels, zijn vanzelfsprekend voorbijgekomen in de afgelopen 10 jaar dat ik dit mooie werk doe. Onrust, moeilijk bereikbaar, adhd, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme, druk gedrag, huilbaby’s, angsten, terugkerend verkouden en ziek zijn, klachten na prikjes die maar niet weg gaan, etc etc…

Maar vaak ook werk ik juist vanuit een andere insteek en kijken we wat onuitgesproken gespiegeld is in jouw gezin, liefdevol en warm. Hoe het werkt?We maken kennis en beslissen over en weer of we met elkaar op pad gaan.Het eerste uur spreek ik je uitgebreid en vaak ook zie ik je kind. Dat hangt een beetje af van jouw vraag.Het 2e en 3e uur, werk ik jouw vraag uit. Ik maak een plan rondom homeopathie, schrijf een verhaal voor jou en je kind, maak tips en adviezen. EFT, essentiele olie, voedingsadviezen, en ondersteunend audio en video materiaal en een eventueel schoolbezoek kunnen in overleg deel uitmaken van het geheel. Jij gaat aan de slag, jouw nieuwe inzichten en homeopathie doen zijn werk. Het 4e uur spreken we elkaar opnieuw. Het 5e ook. Vaak kun je dan weer verder, soms is er meer nodig, dan maken we een vervolg. Een halfjaar-traject van 3 waardevolle 1 op 1 bijeenkomsten met mij live in de praktijk, of wereldwijd via zoom is inclusief tussentijdse ondersteunende contacten, eventuele homeopatische middelen en veel inzichten vraagt een investering van 350 euro. Al mijn consulten zijn dit jaar en in 2023 nog vergoed door de zorgverzekeraar. Ik maak daar ieder jaar opnieuw een keus in. Wil jij een sparren wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!