“Hier inmiddels 41+3 dagen en al 3 nachten(en inmiddels ook overdag) pittige voorweeën die nog niet zoveel doen. De baarmoedermond is hard en gesloten. Maar ik begin moe te raken na zo weinig slaap. Heb je nog een toverdruppel in de aanbieding;) ik verwacht van niet, maar dacht kan het altijd proberen☀️”

En JA! dat hebben wij. Homeopaten. Er zijn zelfs ook een aantal verloskundigen die een klein deel van onze opleiding hebben gevolgd, specifiek rondom zwangerschap en bevalling.

In mijn praktijk begeleid ik veel zwangeren bij hun klachten. Enkele keren per jaar ondersteun ik daarbij -telefonisch/zoom- ook de -start van- de bevalling. En uiteraard de kraamweken met alles wat daarbij komt kijken. Mama’s, die bevallen mogen mij dan ook in de nacht bellen.
Zij zijn de enige groep, dat zeg ik er ff bij..))

De mama heeft daarvoor een speciale zwangerschap en bevallingskit met passende homeopatische middelen in huis.

En dat geeft bijvoorbeeld net dat zetje voor weeën om door te zetten bijvoorbeeld en dan is er de dag erna een prachtig nieuwe mensje gekomen.

“Mireille, heel erg bedankt voor jouw hulp! Dit is ze. Mooi he?”