Wie is de nieuwe juf?

Elders op mijn website vind je een korte voorstelronde van mijn kant. Eigenlijk doe ik ieder jaar iets waar mijn hart ten minste net zo blij van wordt als het runnen van mijn praktijk. Cursussen geven, korte opdrachten voor ouders of op scholen, een uitgebreide nascholing volgen, uitwisselingsstudenten begeleiden. Dit jaar, nog voor het goed en wel begonnen is, kwam de Ds.Hasperschool op mijn pad. Het vroeg snel schakelen, maar ik voelde meteen een dikke vette JA! Want stiekem, nu mijn kinderen groot zijn en mijn alle dagen heel drukke jongste zoon van 17, dan ook eindelijk echt heel zelfstandig wordt, mis ik ze. Een op een in mijn praktijk is het volop genieten, maar de dynamiek die een groep jonge kinderen met zich mee brengt is toch echt goud waard. Ik hou van hun open blik, hun enorm eigen-wijsheid en geniet van de dagelijkse lessen die kinderen ons komen schenken. In deze wijsheid zit een natuurlijke leerhonger verborgen. Het is als het zachtjes aanblazen van gloeiende kooltjes tot een prachtig vuur. 

Ik ben heel dankbaar dat ik degene mag zijn die jouw kind in die eerste periode van zijn of haar schoolleven helpt groeien en de vaste leerkrachten van de school hiermee wat lucht kan geven.

In de loop van de weken volgen hier links met betrekking tot de liedjes die we zingen en andere zaken die gewoon leuk zijn. Ik ga moed verzamelen om de handspelletjes voor je te filmen en te plaatsen!