Mireille Veninga

Mijn naam is Mireille Veninga-Peeren.

Moeder van drie opgroeiende kinderen en 1 engelenkindje. Ik ben getrouwd met een zeeman en run sinds 2011 mijn eigen praktijk als homeopaat. 

In 1999 studeerde ik af aan de Hanzehogeschool te Groningen, richting SPH en heb in velerlei werkgebieden ervaring opgedaan, waaronder de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, peuterspeelzaalwerk en ambulante zorg met betrekking tot autisme, autisme spectrum, ADHD en andere aanverwante stoornissen, rouw en rouwverwerking bij kinderen. 

Als moeder ben ik nauw betrokken bij de vrijeschool en haar antroposofische visie op leren en leven.

De antroposofie is een rode draad in mijn therapeutische aanpak.

Nadat mijn eigen kind volledig herstelde van klachten in het autisme spectrum, na behandeling bij een homeopaat, ben ik zelf homeopathie gaan studeren. 

In 2013 studeerde ik af, aan de Academie voor Klassieke Homeopathie -AvKH- te Zwolle.

Naast de specifiek homeopatische vakken wordt er op de AvKH ook gedegen medische vakken gedoceerd, waardoor ik een brede visie en ruime ervaring heb ontwikkeld op ziekte en gezondheid en de behandeling van alle voorkomende klachten. Uiteraard ben ik in het bezit van alle door de overheid vereiste medische en psychosociale certificaten.

Het voelde toen en nu nog steeds, alsof ik een prijs gewonnen heb. Iedere dag mag ik doen waar mijn hart ligt en veel grote en kleine mensen helpen bij het herstellen van hun klachten of de uitdaging ondersteunen, gezond te blijven.

Homeopathie is een prachtige, krachtige geneeskunde waar tal van klachten met succes mee behandeld kunnen worden. Kijk eens rond op mijn website en laat u inspireren. Benieuwd of ik ook met betrekking tot uw klacht of vraag wat kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik sta u graag te woord.