Dit is een gave kans voor jou!

Ik ben op zoek naar 1 mama die echt heel heeeeel erg graag zou willen dat er iets aan het gedrag van haar kind veranderd. Omdat ze zich echt helemaal geen leuke moeder meer voelt, ze hem of haar het liefst achter het behang plakt of zich zorgen maakt over haar kind. Hoe zou het zijn als je kind lekker in haar of zijn vel zou zitten, gewoon lekker zichzelf kan zijn en blij en gelukkig door het leven rent.

Geweldig fijn toch?

Op dit moment ‘studeer’ ik in het kader van mijn jaarlijkse bijscholingen, de methode ‘Presentchild’®

Een prachtige manier van werken, het gedrag van jouw kind, dat wat jou zo enorm triggert, te vertalen naar een helpende boodschap aan jou. Aan jouw innerlijke wereld. Zodat niet alleen jij weer je pure zelf kunt zijn, maar daarmee ook jouw kind.

Zacht. Liefdevol. Puur.

Warm en deskundig begeleid door mij.

Kleintjes onder jouw hoede willen dat jij je happy voelt, in flow bent, gelukkig. En zij doen alles, echt alles om er voor te zorgen dat dit lukt, al moeten ze er voor achter het behang geplakt worden..))

En ondertussen voel jij je machteloos en geraakt, intens geraakt op alle vlakken.

Misschien herken je iets van wat ik hierboven schrijf, voel je de waarheid ervan maar kun je het niet pakken in een oplossing. Logisch toch? Wat wil jou kind dan zeggen, hoe buig je iets om, hoe zorg je dat die harmonie er komt…? HOE?

Psies! en dat is waar ik je mee ga helpen, dat is wat ik doe. Al jaren, maar sinds dit jaar dus ook als Kindertolk in opleiding.

Net even anders dan een homeopatisch consult of een coaching, rakend op alle vlakken.

We hebben dus huiswerk. En speciaal daarvoor zoek ik jou!

1 mama die een gratis kindertolk traject wil ontvangen van 2 sessies, ter waarde van €250 !

Bij veel belangstelling maak ik een keus en en bied de eerste 10 aanmeldingen een korting aan van 25%, tot ik mijn licentie heb gehaald.

Tag een vriendin, de juf, jouw zus buurvrouw

Of deel op insta

Heb je zelf interesse stuur me dan een whatsapp op 0624250097

Kan jouw probleem helemaal niet wachten, dan ben je natuurlijk meteen al welkom in mijn praktijk voor gevoelige kinderen en bewuste ouders. Dan ben jij snel op weg en je kind vlot lekker in haar vel. Maak dan een afspraak via mijn online agenda.

Hoe dan ook tot snel dus.

liefs!