Start UK IQ Peutergoep in Leeuwarden

Wanneer? in blokken van 6 weken, start 17 januari 2024 Waar? Hissemar 4, Leeuwarden Tijden? 9:00-11:15u Kosten? 150 euro per blok van 6. Inclusief intakegesprek. Optioneel: Schriftelijke terugkoppeling ouders: € 50 Overdracht plus handelingsadviezen school: € 95 1 op...

UkIQ

UK wat??! IQ. Een getal waar we een bepaalde intelligentie aan hangen. Vanuit mijn vak begeleid ik al ruim 10 jaar hoogbegaafde kinderen. 10 jaar van leren en bestuderen. Wat maakt nou toch dat deze kinderen het zo moeilijk hebben op hun scholen en in hun leven? En...

Brief aan mijn kind, een boodschap van ziel tot ziel

Brief aan mijn kind Kinderen spiegelen met dat wat ons in hen raakt, wat onbewust nog niet geleefd, gevoeld, geliefd is.Als zaadjes in de grond, verstopt in de aarde onder onze eigen levensboom. Vol kiemkracht wachtend op licht, voeding en warmte. Is dan alles wat...

 

Wanneer? in blokken van 6 weken, start 17 januari

Waar? Hissemar 4, Leeuwarden

Tijden? 9:00-11:15u

Kosten? 150 euro per blok van 6. Dit is inclusief intakegesprek.

Rapportages vallen onder mijn consultprijzen.

Mail mij voor de brochure.

Aanmelden of informatie: stuur een mail naar praktijk@mireilleveninga

 

Op 17 januari start er een gloednieuwe peutergroep, speciaal voor hoogbegaafde kinderen of kinderen met een ontwikkelvoorsprong, in Leeuwarden!

Voorlopig adres: Hissemar 4, Leeuwarden. 

Er is plaats voor 6 kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Meld je vrijblijvend aan, dan hou ik je op de hoogte van het verloop.

In december en januari vinden de intakes plaats. In januari komt er ook een kijk en kennismakingmoment.

 

Data UK IQ groep

17,24 en 31 januari 2024, 14 en 28 februari 2024

9:00-11:15u

Uiteraard hoef je geen testgegevens te hebben, wij doen een uitgebreide intake en bekijken van daaruit of deze groep jouw kind past.

 

Wie is zij?

Mijn naam is Mireille Veninga, elders op deze website kun je veel over mij lezen. Sinds 10 jaar run ik een praktijk voor gevoelige kinderen en hun bewuste ouders. Hier begeleid ik onder andere hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Ik heb uitgebreid onderzocht wat nou toch maakt, dat deze groep het zo moeilijk heeft in ons schoolsysteem en de wereld.

Kort gezegd -heel kort- heeft dat te maken met de aanloop er naartoe. In ons schoolsysteem pakken we ‘het hoogbegaafde’ pas op na groep 3-4 en daarmee missen we de eerste jaren. Jouw kind heeft die voorsprong al vanaf de geboorte en het missen van aansluiting daarin op een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal of soms ook thuis -maar meestal weten ouders van nature al heel goed ermee om te gaan, de appel valt namelijk nooit zo ver- maakt dat er problemen ontstaan in het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van een dreumes.

Een peutergroep waarin het zichzelf kan herkennen en spiegelen ondervangt dit. Daarnaast zorgt zorgvuldige observatie en een daaraan gekoppeld professioneel adviesplan van mijn hand, voor de basisschool, er voor dat ook in de kleuterklas niet gemist wordt wat jouw kind nodig heeft. Oh ja, en het is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk voor jouw mini dat het wat te doen heeft en dat jij dat dan eventjes niet hoeft te begeleiden, want zeg nou zelf…het gaat met die gevoelige slimmerds niet altijd vanzelf en ze staan zelden even uit.

Ik kijk er naar uit jou en je kind te ontmoeten.

Tot gauw!